Miért kérjék könyvelő segítségét egyéni vállalkozás alapításához?

2015.01.27.

Ha vállalkozásra van szüksége az egyéni vállalkozás létesítése a legegyszerűbb és legolcsóbb forma. Vannak viszont eldöntendő kérdések mielőtt belevág.

Még mielőtt elfárad az okmányirodába, jó ha tudja, hogy az okmányirodai ügyintézők nem könyvelők vagy adózási szakemberek. Nem fognak tudni Önnek szakszerű tanácsot adni, hogy milyen kondíciókkal indítsa el vállalkozását. Mivel egyéni vállalkozást már elektronikus úton is lehet létesíteni, jobb, ha az alapítást is szakemberre bízza. Az okmányirodában csak egy saját ügyfélkaput kell kérnie, utána a többi a könyvelő dolga. Ez rendkívül fontos, mert adózási módokat kell választani, az Ön leendő forgalmának, esetleges főállásának, tevékenységének, és még más dolgoknak a figyelembevételével. Nagyon sok pénzt és időt spórolhat, ha a megfelelő vállalkozást indítja.l Tehát, vagy az alapításhoz, vagy az alapítás előtt nagyon ajánlott könyvelő segítsétét kérni. Ugyanakkor még nem is beszéltünk róla, hogy a szakember megmondja, hogy milyen engedélyekre vagy szüksége, és honnan tudja beszerezni, és akkor még a kötelezően beadandó bevallásokról nem is beszéltünk.

Irodánkban szakszerű segítséget kaphatnak ennek felméréséhez, és amennyiben egyéni vállalkozását cégünknél könyvelteti (szerződéskötésre kerül sor), az alapítást, vagy az alapítás előtti tanácsadást ajándékba adjuk Önnek. Kérem egyeztessen időpontot elérhetőségeinken.

vissza