Új akció, díjazzuk a megbízhatóságot

2014.11.14.

Ha minket választ vállalkozásának könyvelési feladatainak elvégzéséhez, díjazzuk megbízhatóságát. Bizonyos feltételek mellett évente akár 2 havi díjat elengedünk Önnek! Részletek a tovább gombra kattintva. Érvényes 2015. április 30-ig.
A kedvezmények nem vonhatóak össze

Kedvezményes kuponűrlap

Tisztelt leendő ügyfeleinknek szeretnénk kedveskedni az alábbi kuponnal, mely 20.000,- Ft-ot ér, és már az első könyvelési díjból levonásra kerül. Nincs más dolga, mint az adatait elküldeni, és órákon belül megküldjük Önnek a kedvezményes kupont e-mailben. (Könyvelési szerződéskötés esetén egy alkalommal maximum egy havi könyvelési díj erejéig használható fel) Köszönjük!

Név *:
Cégnév:
E-mail *:
Telefonszám:
Megjegyzés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!


Ha könyvelőirodánkat választja, díjazzuk megbízhatóságát, fizetési fegyelmét. Amennyiben minden hónapban (12 hónapra vonatkozóan) az aktuális havi díjunkat 15-éig számlánkra utalja, év végén 1 havi díjat elengedünk, ill. a mérlegkészítés díjának felét, vagy egészét. Részletekért keressen elérhetőségeinken. Akciónk új szerzdéskötés esetén az első évben érvényes, bizonyos feltételek teljesülése esetén.

vissza