Menü
Könyvelés Veresegyházon szakemberektől barátságosan Könyvelés igényesen, nyugalmi garanciával. Veresegyház-Gödöllő
Könyvelés Veresegyházon szakemberektől barátságosan

SZJA bevallás készítése magánszemélyeknek 3000 Ft-ért

2016.01.15.

Idén is, változatlan árakkal várjuk ügyfeleinket

Önadózó magánszemélyeknek 2016. május 20-ig be kell adniuk a személyi jövedelemadó bevallásukat a 2015-es jövedelmeikről. A kényelmes ügyintézésért nálunk többféle módon is intézheti az SZJA bevallás készíttetését. A részletekért kattintson a tovább feliratra.

Egyéni vállalkozók, adószámos magánszemélyek bevallásának elkészítését is vállaljuk, egyedi díjszabással.

Nálunk olcsón, kényelmesen intézheti SZJA bevallását. Alapesetben 3000 Ft-ért vállaljuk magánszemélyek* esetében az elkészítést. Kérjen időpontot személyes találkozóra és akár meg is várhatja a bevallását**.

Újdonság: Amennyiben elküldi igazolásait a jokonyveles1@gmail.com e-mail címre a (szkennelve, fényképezve), úgy átnézzük,ha hiányosság van, jelzünk, és ha minden megvan, másnap jöhet a bevallásáért. Szükséges igazolások: Jövedelemigazolás (15M30), a munkáltatótól, Minden 2015. évi jövedelemről igazolás (pl. álláskeresési járadék, GYES) Magánnyugdíjpénztári és egészségpénztári igazolások az adókedvezményekről, Családi adókedvezménynél a gyermekek adatai, Egyéb adókedvezményeknél igazolások. (szükséges még az adózó minden adata) 1 %-os adószám, vagy 4 jegyű technikai szám

Ha kérdése van, hívjon, vagy írjon e-mail-t.

*adószámos magánszemélyek és egyéni vállalkozók esetében a díjszabás egyedileg történik.

**az adóbevallások elkészítéséreáltalában 1-2 munkanap a vállalási határidő.  

vissza